Building

Hvad vi bl.a. kan tilbyde:

VI STÅR KLAR TIL AT LØSE ALSIDIGE OPGAVER!

Vores referencer:

OVENVANDE

SMEMEK har stået for alt stålarbejdet for JCN Bolig i opførelsen af Ovenvande i Skanderborg. Byggesagen består af 108 boliger i markant arkitektur.

H.C. ØRSTEDVEJ

SMEMEK har stået bag tegning, koordinering samt produktion og montering af disse anderledes altaner og svalegange. SMEMEK har dermed medvirket til at forvandle en af Københavns mest tarvelige facader til en af de mere interessante bygninger i byen.


GUDRUNSVEJ

SMEMEK har stået for hele smedjeentreprisen for Dansk Boligbyg i opførelsen af Pionérhusene i Brabrand ved Århus. Byggesagen består af 222 nye lejligheder fordelt på to karréer.

SUNDBAKKEN

Til dette seniorfællesskab i Horsens, har SMEMEK i samarbejde med Dansk Boligbyg produceret og monteret trapper samt værn til altaner og svalegange.


HÆNGEHAVE ODENSE

Til dette boligkompleks har SMEMEK produceret og monteret svalegange med indbyggede plantekasser, spindeltrapper og gelændere til opholdsarealer på taget.

Åbykollegiet

SMEMEK har leveret alt lige fra værn til terrasser og trapper til ståldøre og skydeporte til 202 ungdomsboliger opført af JCN Bolig.


TRAPPETÅRN

Til et hotel på Færøerne har SMEMEK leveret et enormt trappetårn, med indvendige trapper samt gangbro.

CHRISTIAN X´S HAVE

Et udpluk af de 95 altaner SMEMEK har produceret til Christian X´s Have. Byggeriet er gennemtænkt med store altaner, samt smukke hvide boligere der er unikke med dens særlige arkitektur.


HÆNGEHAVE ÅRHUS

SMEMEK har leveret gelænder og trapper til denne såkaldte Hængehave. Resultatet blev et behageligt og afslappende sted at nyde solens varme midt i storbyens travlhed.

HEMPEL KOLLEGIET

Ved Hempel Kollegiet i Kgs. Lyngby har SMEMEK leveret og monteret cykelskur med både fritstående og overdækkede cykelstativer.


Vores Referencer

Kontakt info

SMEMEK ApS
Fiskbækvej 11,
6900 Skjern

Kontakt info
+45 53 85 90 09
info@smemek.dk
CVR: 37316733


Certificeringer

Vi er i SMEMEK CE certificeret med DS/EN 1090-2 og DS/EN 3834-3

Kontakt SMEMEK

© 2018 ALL RIGHTS RESERVED | Salgs- & leveringsbetingelser