Smemek blev etableret af Martin Larsen i 2012 med en klar strategi om at blive en markant spiller i stålbranchen, hjulpet på vej af glade medarbejdere og en ærlig og loyal tilgang til kunder. Vi elsker udfordringer, nytænkning og ny teknologi.

 

Stærke kompetencer:

  • Speciale indenfor bl.a. altaner, værn, trapper, søjler og bjælker

  • Egen tegneafdeling, produktion og projektledelse

  • Egne montagehold og gode samarbejdspartenere på lifte og kranbiler

CERTIFICERINGER

DS/EN 1090

Smemek har siden 2014 været certificeret iht. DS/EN 1090-1. Dette gør at virksomheden er i stand til at producere og CE mærke stålkonstruktioner efter de gældende europæiske regler.

DS/EN 1090-1 er en kvalitets- og udførelsesstandard, der sikrer at alle bygningskomponenter i stål opfylder kravene i forhold til konstruktion, ydeevne, fremstilling og kvalitet. Dette sker ved, at produkterne er underlagt procedurer som løbende overvåges og tilpasses gældende lovgivning. Smemek er godkendt til og med Udførselsklasse EXC 3, hvilket kvalificerer os til at producere langt de fleste opgaver inden for stålkonstruktioner.

DS/EN 3834-2

Som en del af certificeringen af DS/EN 1090-1 fik Smemek certificeret svejsearbejdet efter DS/EN3834-2, hvilket stadig danner en del af grundlaget for virksomhedens kvalitetsstyringssystem.