Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket en projektleder

Du kan søge stillingen eller søge uopfordret på mail. Klik på linket herunder:

Søg stilling

SMEMEK

Projektleder

SMEMEK Skjern

Indrykket 

Kan du styre et projekt sikkert i hus fra start til slut, og har du lyst til at indgå i en virksomhed i kraftig vækst?Som projektleder hos Smemek står du i spidsen for forskellige projekter, hvor du med dit store overblik og din gode økonomiske forståelse sikrer dig, at projekterne kommer sikkert i hus – både til glæde for Smemek og vores kunder. Projektets succes vil være afhængig af din evne til at håndtere kunder og leverandører – men endnu vigtigere af din evne til at sætte nogle overordnede rammer, hvor virksomhedens tegnestue, produktion og montage får muligheden for at vise deres høje kvalitet.

Om dig

Som person har du et stort overblik, en god økonomisk forståelse og en lyst til et positivt samarbejde med vores kunder. Du trives med ansvar og bevarer overblikket i de perioder, hvor tingene går stærk. Samtidig har du lyst til at blive en del af vores kontor, hvor vidensdeling, evnen til at udfordre hinanden og en problemløsende tilgang til tingene er en fundamental del af vores hverdag.

Vi forventer, at du tidligere har arbejdet med projektstyring, hvor erfaring med projektstyring i bygge- eller stålbranchen er en fordel. Det er imidlertid vigtigt at understrege brancheerfaring ikke er et absolut krav – hvis du har viljen og lysten til at lære, er vi klar til at investere i dig og i fællesskab kompensere for den manglende brancheerfaring.

Vi tilbyder

  • Løn efter kvalifikationer
  • Madordning
  • Sundheds- og pensionsordning
  • En arbejdsplads præget af kraftig vækst, hvor nye udfordringer og muligheder ofte opstår, og dermed også nye udviklingsmuligheder for den enkelte medarbejder.

Vind i sejlene

De seneste to år har vi oplevet en stor vækst i omsætning såvel som medarbejderstaben, hvor vi er gået fra 25 medarbejdere til 40 medarbejdere. Denne vækst forventer vi fortsætter, hvorfor vi fra sommeren 2022 flytter domicil til nybyggede administrations- og produktionslokaler. Væksten og vores ambitioner kommer dog aldrig på bekostning af vores uhøjtidelige miljø med plads til masser af grin og weekendens (røver)historier. Denne prioritet kommer ligeledes til udtryk igennem vores sociale arrangementer, i form af bl.a. sommerfest, julefrokost og en tur i gokarts.

Om Smemek

Smemek arbejder med bygningsstål, hvor vi blandt andet producerer altaner, trapper, værn, m.m. Vi samarbejder og leverer til private personer og større entreprisesager. Som virksomhed lægger vi også en stor ære i at støtte op omkring tiltag i lokalmiljøet, og herigennem bidrage til vores dejlige område. Se mere på vores hjemmeside www.smemek.dk, hvor du blandt andet kan kigge nærmere på Smemeks, tidligere opgaver og vores CSR-politik.

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør, Martin Larsen, på telefon +45 4083 9009.

Lyder ovenstående interessant, så send en ansøgning, CV og relevante bilag til os via mail til ml@smemek.dk hurtigst muligt – ansøgninger behandles løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.