Teknisk Designer til vores konstruktionsafdeling

 

Om stillingen
Som teknisk designer hos os, bliver du en del af vores konstruktionsafdeling, og får ansvaret for optegning af forskellige elementer inden for bygningsstål i tæt samarbejde med Smemeks nuværende tekniske designere og projekternes tilkoblede ingeniører.

Din arbejdsdag vil være varierende – den ene dag vil du opleve at tegne simple stålprofiler, hvor du den anden dag vil blive udfordret på et projekt med flere komplicerede stålelementer. Fælles for alle opgaverne er dog, at du kommer til at skabe 3D og 2D tegninger, der muliggør kundernes ønsker, og produktionstegninger der sikrer en problemfri og effektiv gang igennem vores produktion.

 

Om dig
Erfaring som tegner og med tegneprogrammet Tekla er en fordel, men ikke et krav. Vi tror på, at lysten og viljen til at udvikle sig kan matche erfaring i det lange løb – derfor er vi også klar til at investere i den rette person – uanset din erfaring.

Vi forventer derimod at:

  • Du sætter en ære i at løse dine opgaver
  • Du kommer med en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver
  • En lyst til at samarbejde og udvikle sig sammen med resten af tegnestuen
  • Gode it-kundskaber

 

De eneste krav vi sætter, er viljen og lysten til at lære – samt en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du skal samtidig kunne trives på et kontor, hvor dialogen og lysten til at lære fra hinanden er en naturlighed. I denne forbindelse vil du blive en del af en tegnestue med fire tegnere, der dagligt hjælper og udfordrer hinanden. Hvis du kan stå inden for dette, er vi overbeviste om, at du vil blive en succes med resten af holdet.

 

Til gengæld tilbyder vi

  • Løn efter kvalifikationer
  • En hverdag præget af højt humør og dygtige kollegaer
  • En ung virksomhed med store ambitioner
  • Sundheds- og pensionsordning
  • Madordning

 

Vind i sejlene
De seneste to år har vi oplevet en stor vækst i omsætning såvel som medarbejderstaben, hvor vi er gået fra 25 medarbejdere til 40 medarbejdere. Denne vækst forventer vi fortsætter, hvorfor der i øjeblikket bliver arbejdet på at skifte adresse til større og bedre produktions- og administrationslokaler i løbet af 2022. Væksten og vores ambitioner kommer dog aldrig på bekostning af vores uhøjtidelige miljø med plads til masser af grin og weekendens (røver)historier. Denne prioritet kommer ligeledes til udtryk igennem vores sociale arrangementer, i form af bl.a. sommerfest, julefrokost og andre aktivitetsdage.

 

Om Smemek
Smemek arbejder med bygningsstål, hvor vi blandet andet producerer altaner, trapper, værn, m.m. Vi leverer primært til større entreprisesager, men også enkelte sager for privatkunder.

Som virksomhed lægger vi også en stor ære i at støtte op omkring tiltag i lokalmiljøet, og herigennem bidrage til vores dejlige område. Se mere på vores hjemmeside https://smemek.dk, hvor du blandt kan kigge nærmere på Smemek, tidligere opgaver og vores CSR-politik.

 

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør, Martin Larsen, på telefon +45 40839009.

Lyder ovenstående interessant, så send en ansøgning, CV og relevante bilag hurtigst muligt – ansøgninger behandles løbende, og tiltrædelse kan ske hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Uopfordret ansøgning

Hvis der intet jobopslag er oppe på din ønskede stilling, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Ansøgning med tilhørende CV kan sendes til ml@smemek.dk